Avrupagöz, Trakya'daki İlk Yatırımını Çorlu'da Yaptı
reklam
30 Mayıs 2013
Avrupagöz, Trakya'daki İlk Yatırımını Çorlu'da Yaptı

Avrupagöz, Trakya'daki İlk Yatırımını Çorlu'da Yaptı

Sağlık sektöründeki hizmet ağını yaptığı yeni yatırımlar ile genişletmeyi sürdüren ve merkezi Ankara’da bulunan Avrupagöz Grubu, yaklaşık 5 bin hastayı muayene etme kapasitesine sahip 11’inci şubesini Çorlu’da açtı.

Sağlık sektöründe önemli yatırımları ile adından söz ettiren Avrupagöz Grubu, yeni merkezini Çorlu’da faaliyete geçirdi. Trakya’daki ilk Avrupagöz şubesi olan merkezin açılışı; Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı İsmail Güleroğlu ve Avrupagöz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli tarafından gerçekleştirildi.

“Göz sağlığı, en önemli konulardan bir tanesi”

Açılış töreninde konuşan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan; “Türkiye’nin Avrupa’sı, Trakya bölgesidir. Trakya’nın göz bebeği ise Çorlu’dur. Bu nedenle Avrupagöz’ün Çorlu’da olması son derece anlamlıdır. Eğer Avrupagöz Çorlu’da bir merkez açmamış olsaydı, Avrupagöz’ün Avrupa’sı eksik kalacaktı” dedi. Kaymakam Doğan; “Avrupagöz, göz konusunda en iyi hizmeti veren merkezlerden bir tanesi, bunu yakinen biliyorum. Çünkü kendim de göz muayeneleri için bu merkeze geliyorum, çok da memnunum. Avrupagöz’ün başarılarını yakından takip ediyorum. Göz insanların dünyaya açılan penceresi gibidir. Eğer bir evin kapısı-penceresi kapalı olursa, insanın dünyası kararır. Sağlık konusu, son derece önemli bir konu… Ancak göz sağlığı, en önemli konulardan bir tanesi! Bizde, “Gözüm gibi koruyacağım” diye bir söz var. Açılışa katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum. Mutlu ve sağlıklı yarınlar diliyor, yeni iş yerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

5 bin hasta muayene edilebilecek

Avrupagöz Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli ise yaptığı konuşmada; “Türkiye ve Ortadoğu’da gerçekleştirmeyi planladığımız yatırımlar ile 2013 yılı sonunda merkez sayımızı 13’e çıkarma yolunda başarılı adımlarla ilerliyoruz. Bin 600 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Çorlu’daki yeni merkezimiz ile bu hedefe bir adım daha yaklaşmış olduk. Ayda 5 bin hastayı muayene, 550 hastayı ise ameliyat etme kapasitesine sahip merkezimiz ile Çorlu halkına hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Son teknoloji ile Çorlu halkına hizmet verecek

Uzmanlık alanları olan göz sağlığı başta olmak üzere sağlık sektöründe güçlü adımlarla ilerleyerek, kaliteli ve ekonomik hizmet ilkelerini korumaya devam edeceklerini dile getiren Telli, tüm Avrupagöz merkezlerinin hastalarına aynı standartlarda hizmet kalitesi sunduğunu söyledi. Telli; “2005 yılından bu yana hizmet veriyoruz. 11’inci şubemizi Çorlu’da açıyoruz. Avrupagöz şu anda Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en önde gelen göz gruplarından biridir. Amacımız; gözdeki son teknoloji ile Çorlu halkı başta olmak üzere bölge halkına hizmet vermektir” dedi.

Konuşmaların ardından; Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu ve Avrupagöz Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, açılış kurdelesini keserek Avrupagöz Çorlu Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Avrupagöz Çorlu Şubesi; bin 600 metrekare alana kurulan merkezi, modern binası, son teknoloji cihazları ve uzman medikal kadrosu ile aylık 5 bin hastayı muayene, 550 hastayı ise ameliyat etme kapasitesine sahip.

Editör : Tuğberk Erdem
2753 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu